Kore Dizisi İzlemeyi Neden Bıraktım?

Aslında bu sorunun cevabını daha erken vermem gerekirdi. Kısmet bugüneymiş.

Benim bloğu açma sebeplerimden biri; izlediğim Kore dizilerini, animeleri sizlerle paylaşmaktı. 2016-2017 yılları arası bir iç bunalımdaydım, kendimi arıyordum. Derken dizilere ve animelere sığındım çünkü bir hayal dünyasının içinde kaybolmak istedim.

Zaman ilerledikçe ne yaptığımı sorguladım ve Kore dizilerinden soğumaya başladım. Çünkü zamanımın değerli olduğunu ve boş şeylerle vakit kaybetmemem gerektiğini anladım.

Kore dizileri benim gönlümü yeğliyordu ama bir şey katmıyordu. Bu yüzden artık izlememem ve yazmamam gerektiğini fark ettim ve yazmadım.

"Ama şimdi bloğa ne yazacaktım?" Bu sorunun cevabını aradım durdum. Çünkü okuyucu kaygısı güttüm, derken blogtan uzaklaştım.

Ama artık ne yazmam gerektiğini -en azından ne yazmamam gerektiğini- biliyorum. Bu yüzden kendime ve sizlere değer katan yazılar yazmaya karar verdim. Benim hobim yazmaktı ve artık hobimi özgürce kağıda dökmek, Kalemin Kuklası olmak istiyorum.


Bu yayında Kore dizileriyle ilgili son yazım olsun...


Sevgilerimle

Kuklanız!


3 comments

  1. Evet belki de ama bana keyif vermemeye başlamıştı. Onun yerine kitaplar daha iyi bir alternatif diye düşündüm. O yüzden tercihimi kitaplardan yana kullanmaya karar verdim. Yorumun için teşekkürler :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Hadi oynat bakalım kalemini :))))
    Evet diziler inanılmaz vakit alıyor. En azından aralarda mola vermek şart. Hayırlı olsun

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi önemsiyorum,
Lütfen benimle düşüncelerinizi paylaşın :)