Hazine Beyle Ailelerimiz Tanıştı !



Selamün Aleyküm dostlar,

Uzun zamandır yine yoktum ama bahane üretmeyeceğim. Bildiğiniz üşendim ondan dolayı da yazmadım. 

Övünerek söylemiyorum tabii, bu üşengeç tavırlarımdan bende rahatsızım. Bu süreç zarfında hayatımda önemli şeyler oldu. 

Hazine Bey ile ailelerimiz tanıştı. Benim için çok stresli bir gündü diyebilirim. Yüz kaslarım çok az çalışmış, hatta kaskatı kesilmişti.  Hazine Bey, bana nazaran daha az stresli olduğunu söylemişti.

O gün, çok heyecanlı ve heyecanını dizginlemek için dişlerini sıkan bir kızcağız idim. Bundan dolayı anladığım kadarıyla ailesinin benimle ilgili ön yargıları oluştu ama benim ailem Hazine Beyi çok sevdi.  Zaten en önemlisi de benim ailemin sevmesi değil mi?? :)

Yemekler ve tatlılar yenildi, çaylar içildi ve herkes evlere dağıldı. İlk tanışma faslı bu şekilde son buldu.

Ramazan Bayramından sonra biz Hazine Beylere gittik ve diğer aile fertleriyle tanıştık. Bu tanışmayla birlikte aileler biraz daha yumuşamış ve kaynaşmış oldu. Tabii sevdiğimiz insanlar olduğu kadar, karakteriyle bizi hayretler içinde bırakan insanların varlığı da bizi bir o kadar şaşırtmış olsa da iki ailenin aynı kişiler konusunda hemfikir olmaları, güzel bir durumdu. 

Ben daha sakindim bu sefer. Ama mutsuzduk Hazine Beyle. Çünkü bir önceki gün onun canını okumuştum. Tanışma faslı bittikten sonra uzun bir süre boyunca, Hazine Beyi çileden çıkarmakla meşgul olacak, hatta bu durumu bir görev addedecektim.

Ki bende bir huy vardır. Benden bir açıklama beklediklerinde sessizliğimi büyük bir ustalıkla koruyup sorunu çözmek yerine o an, temizlik işine girişir, toplanan tozu ve kiri halının altına süpürmeyi iş bilirim. 

Hazine Beyse tam aksine o an beni çok iyi izleyip halının altını kaldırır. Bana: "Bunlar ne?" diye hesap sorar.

Neyse her şeye rağmen Hazine Beyle tatlı bir iletişimimiz var, yaşanan olaylarda iletişimimizin tuzu biberi olsun diyelim :)

Şimdilik aktaracaklarım bu kadar.
Görüşmek üzere :)

2 comments

Fikirlerinizi önemsiyorum,
Lütfen benimle düşüncelerinizi paylaşın :)