Dualarınıza Talip Bir Kalem Kuklası

Sevgi İyileştirir


Merhaba dostlar,

Bir aydır çok rahatsızım. Hala doğru düzgün toparlanamadım. Dualarınıza talibim. Uzun zamandır kendimi, yaşantımı, toplumu sorguluyorum. Mutlu olmadığımı hissediyorum. Ağlayasım geliyor ama başaramıyorum. 

Bu ruh halinden kurtulmayı ümit ediyorum. İlmi şeylere daha çok yönelmek istiyorum. Çalışmak istemiyorum mesela. 

Kafamda böyle düşüncelerle yol alıyorum işte dostlar. Yükümü düşünüyorum sonra. Biraz daha hayatı umursamamak gerekiyor aslında ama. Bu konu da yeterince başarılı olamıyorum.

Hayatımda kötü şeyler oluyor değil çok şükür. İyi ki dediğim çok insan var. Çok doğrular, iyi ki hayatımdalar. İyi ki de oradalar.

İşte kısaca mutsuzum ama mutlu olmak için nedenlerim var çok şükür. Buna rağmen mutsuzluk duygusu neden ağır basıyor bilemiyorum. Sanki hayatımdaki bir şeyler, mutluluğumu emiyor gibi.
Dualarınıza talibim diyerek noktalıyorum sözlerimi.
Rabbim hakkımızda en hayırlısını afiyetle nasip etsin İnşallah.
Sevgilerimle.






6 comments

  1. Mutlu olunacak çok şeye sahip olsakda anlam veremediğimiz bir nedenden dolayı mutsuzluk ağır basıyor. Bu döngülerin, bu soruların ve anlamsızlıkların içinde bende çok boğuldum. Hala boğuluyorum... Hakkımızda hayırlısı olsun. Dualarım hep seninle. ♥ Allah yardımcın olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah hepimizin yardımcı olsun canım. Allah razı olsun.
      Arada oluyor işte böyle. Çok şükür şimdi daha iyiyim.

      Sil
  2. Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah ...hayat o kadar garip bir şey ki içini nasıl dolduracağını hep sana bırakır iyiyi kötüyü güzelliği mutluluğu hayata dair ne varsa hep sana bırakır içini nasıl dolduracağını.. ama rabbim herkese kaldıracağı kadar yük yüklenmiş en güzeli nedir biliyor musun anı yaşamak ne giden ömür nede kalan ömür geri geliyor bir ara bende senin yaşadığın durumun biraz daha farklı bir durumunu yaşadım ama şunu anladım önce kendini sevmeyi ve kendine değer vermeyi bu hayatta herşey gelir geçer onun için sen en güzeli Rabbime ve dualara sığınmak ne eylerse güzel eyler mevlam sen o güzel yüreğini gönlünü ferah tut rabbim herseyin en hayırlısını verir emin ol ...dilerim her şey o güzel gönlünce olur hep gül inşallah . .❤😊 Çenem düştü biraz 😊gene af ola 😊❤sevgiler canım benim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Satırlarını okurken ferahladığımı hissettim. Ne de güzel, ne de içten yazılmış bu cümleler. Çok teşekkür ederim.
      Allah razı olsun. Hakkımızda hayırlısı en güzeliyle olsun İnşallah.
      Rabbim senin gönlünü 487239847927 kat daha çok ferahlatır İnşallah :)
      Çok öpüyorum canım :)

      Sil
  3. Bazen insan kendini tuhaf bir boşlukta hissediyor .

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi önemsiyorum,
Lütfen benimle düşüncelerinizi paylaşın :)