Ookami Shoujo to Kuro Ouji (Kurt Kız ve Kara Prens)




Merhaba arkadaşlar,


Yine bir shoujo(romantik) anime&mangayla karşınızdayım.   İzlediğim en iyi 3. Shoujo anime olabilir. 12 bölüm kısa bir anime.

Konusuna gelecek olursak kızımızın adı Erika. 

Lisenin ilk yılında bazı aksilikler sonucu okula geç kalan kızımız, sınıfa girdiğinde herkesin çoktan gruplaştığını onun ise sap gibi ortada kaldığını farkeder. Boş olan bir sıraya oturup yanında ki kızların erkek arkadaşlarından bahsettiğini duyunca erkek arkadaşı varmış gibi davranıp sohbetlerine katılır. Şimdi arkadaşları vardır Erika’nın…




Sevgilisi olduğuna dair söylediği yalanlar boyunu aşmıştır. Arkadaşlarına sevgilisini öyle kusursuz tanıtır ki, artık sevgilisinin fotoğrafını göstermesini isterler. Erika ne yapacağını şaşırır ve gruptan atılmak korkusuyla yolda yürürken yakışıklı bir çocuk görüp fotoğrafını çeker ve kaçar.




Kızlar fotoğrafı görünce, bu çocuğun okulun prensi Sata

Kyoya olduğunu farkeder. Arkadaşı "Okulun prensi Sata 

Kyoya senin sevgilin mi?" diye bağırışırken, Sata da oradan 

geçmektedir.



Erika durumu Sata Kyoya’ya anlatmak zorunda kalır. Sata’da tüm içtenliğiyle kabul eder tabi(!) Yüz ifadesinin nasıl değiştiğini görüyorsunuz...




Dışı seni, içi beni yakar derler ya. Prensimiz de biraz sadist ruhludur. Ama biraz arkadaşlar..

Sata Kyoya, oynayacağı sevgili oyununu sadece onun köpek olması şartıyla kabul eder. Sata Kyoya tüm ayak işlerini yaptıracak birini bulmuştur artık. Böylece hikayemiz başlar.



İkilimiz sevgili rolü yaparken, okulda ki tüm kızların hedef tahtası olan biri vardır, Erika! Aslında Sata Kyoya’nın kızlar arasında bu derece popüler olduğunu bilmemektedir.



Erika zamanla bu sadist prense aşık olur. Onun bu duyguları kötü günlerin habercisidir. 



Kızlara göstermek için çekildikleri bir fotoğraf karesi. Bu fotoğrafında bir hikayesi var. Ama daha fazla animeyi anlatırsam Spoiler Kraliçesi olacağım. 



Komik ve sevimli bir anime. Ama daha platonik bir hikaye istiyorum diyorsanız bu animeyi öneririm.

Animesini buradan izleyebilir mangasını buradan  okuyabilirsiniz.

Not: Filmi Nisan 2016 da çıkacak !

Sevgiyle kalın !






2 comments

  1. Mangasını okuyordum bir ara, hatta güncel de takip ediyordum ama sonra araya başka şeyler girdi falan devam edemedim. Satonun aşık halleri pek güzeldi :')) Mangada kaçta kaldığımı hatırlamıyorum bari animesini izleyeyim ben de. Teşekkürler yazı için :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Animesi çok tatlıştı :)
      İzleyin, tavsiye ederim :)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum,
Lütfen benimle düşüncelerinizi paylaşın :)